Центр "Маргаритка ® Центр "Маргаритка ®
Для женщины, мамы, любимой - совершенствуемся вместе!

АльбомАльбом  FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

IP-телефонія застаріла технологія чи ні?

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов/Общение заботливых и неповторимых
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
111291

*: 20 декабря 2016, 22:25

СообщениеДобавлено: 6 марта 2026, 15:28    Заголовок сообщения: IP-телефонія застаріла технологія чи ні? Ответить с цитатой

Скажіть, може я чогось не розумію, але поясніть мені одну річ. Зараз у всіх співробітників є мобільні телефони, месенджери, інтернет - подзвонити можна в будь-який момент. Тоді навіщо компаніям взагалі потрібна IP-телефонія?

Часто бачу, що для офісів спеціально підключають якісь системи, внутрішні номери, кол-центри і т.д. Але виглядає це трохи дивно, ніби технологія з минулого. Хіба не простіше, щоб кожен просто користувався своїм мобільним?

Може є якісь реальні плюси, про які я не знаю? Наприклад для контролю дзвінків, роботи з клієнтами чи ще чогось. Бо поки що для мене це виглядає як зайва складність і витрати для бізнесу.

Цікаво почути думку тих, хто працює в компаніях, де є IP-телефонія. Чим вона реально краща за звичайні мобільні дзвінки?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Eva

*: 22 ноября 2010, 17:34

СообщениеДобавлено: 9 марта 2026, 08:32    Заголовок сообщения: Re: IP-телефонія застаріла технологія чи ні? Ответить с цитатой

Головна фішка тут не в самому факті дзвінка, а в тому, що бізнес отримує повний контроль над комунікацією, чого звичайний мобільний просто не дасть. Коли клієнт дзвонить на єдиний номер компанії, система сама розподіляє виклик на вільного менеджера, веде запис розмови для вирішення спірних ситуацій і збирає детальну статистику. Це дозволяє не втрачати ліди, навіть якщо офіс зачинений, адже можна налаштувати автоматичну переадресацію або голосове меню, яке зорієнтує людину без залучення оператора.

Така система фактично перетворює хаотичні дзвінки на впорядковану базу даних, де кожен контакт зафіксований у CRM-системі. Якщо ви вагаєтесь, чи варто возитися з налаштуваннями, то грамотне налаштування IP-телефонії https://sok-it.com.ua/nalashtuvannia-ip-telefonii/ від фахівців Sok-IT Solutions допоможе об’єднати віддалених працівників та офіс в одну мережу з безкоштовним внутрішнім зв’язком. Це дозволяє суттєво економити на міжнародних викликах та забезпечує стабільну якість звуку через інтернет, що особливо важливо, коли мобільна мережа в приміщенні працює з перебоями.

А ви вже прораховували, скільки потенційних клієнтів "губиться", коли вони не можуть дозвонитися на зайнятий особистий мобільний номер співробітника?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов/Общение заботливых и неповторимых
Страница 1 из 1

Перейти: