Центр "Маргаритка ® Центр "Маргаритка ®
Для женщины, мамы, любимой - совершенствуемся вместе!

АльбомАльбом  FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Як зварити польський суп вдома

Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
111291

*: 20 декабря 2016, 22:25

СообщениеДобавлено: 7 марта 2026, 14:31    Заголовок сообщения: Як зварити польський суп вдома Ответить с цитатой

Всім доброго дня! Дуже хочу навчитися готувати польський журек, бо ми з родиною просто обожнюємо цей специфічний кислуватий смак. Купив у магазині концентрат у пляшці, але не зовсім розумію, що з ним робити далі. Які саме ковбаски туди краще брати - сирі чи вже підкопчені? І чи варто додавати картоплю прямо в суп, чи краще подавати її окремо, як це роблять у ресторанах? Буду вдячний за будь-які поради від тих, хто вже має досвід у приготуванні цієї страви, щоб вийшло автентично і смачно з першого разу.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Eva

*: 22 ноября 2010, 17:34

СообщениеДобавлено: 7 марта 2026, 14:37    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

О, журек це взагалі моя любов, особливо в холодну пору року, він такий зігріваючий Smile Я раніше теж боялася того концентрату, але насправді з ним готувати набагато простіше і результат стабільний. Нещодавно знайшла детальний рецепт журека на сайті Світ їжі і робила саме за їхньою інструкцією. Там радили обов'язково додавати сушений майоран і варені яйця при подачі, це дуже змінює аромат на краще. Гляньте самі на https://world-of-foods.com там розписано все до дрібниць, навіть скільки хвилин варити бульйон, щоб він був насиченим. Вийшло дуже апетитно, наче в гостях у польської бабусі побувала.

Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Страница 1 из 1

Перейти: