Центр "Маргаритка ® Центр "Маргаритка ®
Для женщины, мамы, любимой - совершенствуемся вместе!

АльбомАльбом  FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Що показує аналіз на антимюллерів гормон?

Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Eva

*: 22 ноября 2010, 17:34

СообщениеДобавлено: 26 февраля 2024, 18:08    Заголовок сообщения: Що показує аналіз на антимюллерів гормон? Ответить с цитатой

Привіт! Я недавно здавала аналізи і серед них був аналіз на антимюллерів гормон. Чесно кажучи, я навіть не знаю, що це таке і чому його потрібно перевіряти. Може, хтось знає, що показує аналіз на антимюллерів гормон? Чи він має якийсь великий вплив на організм? Дуже цікаво дізнатися більше про це.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
111291

*: 20 декабря 2016, 22:25

СообщениеДобавлено: 26 февраля 2024, 18:10    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Головна його функція антимюллерова гормога - регуляція функції репродуктивної системи. Аналіз на антимюллерів гормон часто використовується для оцінки резерву яєцеклітин у жінок. Низький рівень може вказувати на пришвидшене вичерпання запасу яєць та можливість проблем з вагітністю. Він також може бути використаний для визначення ефективності лікування неявної підтримки статевої функції.
Eva

*: 22 ноября 2010, 17:34

СообщениеДобавлено: 26 февраля 2024, 18:11    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Дуже цікаво! Дякую за інформацію. Але все ж таки, якщо мої аналізи покажуть високий рівень антимюллерів гормону, це може бути погано для моєї репродуктивної системи? Чи є якісь заходи, які можна прийняти для збалансування рівня цього гормону?
111291

*: 20 декабря 2016, 22:25

СообщениеДобавлено: 26 февраля 2024, 18:14    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Антимюллерів гормон https://mdclinics.com.ua/ua/uslugi/amg/ виробляється яєчниками у жінок та яєчниками та мошонкою у чоловіків.
Високий рівень антимюллерів гормону у жінок може вказувати на різні стани, такі як полікістоз яєчників або певні види раку яєчників.
У чоловіків він може вказувати на проблеми зі сперматогенезом.
У кожному випадку медичні консультації обов'язкові. Заходи щодо збалансування рівня антимюллерів гормону будуть залежати від конкретної ситуації та порад лікаря. Можливі методи лікування, включаючи медикаментозні препарати або хірургічні втручання. Важливо вести здоровий спосіб життя, уникати стресу та вживати збалансовану дієту.

Страница 1 из 1

Перейти: